Събота, 01 Oct 2022
            
Други

Поздравление от кмета на Елена за Великден

  07.04.2018 07:11
Поздравление от кмета на Елена за Великден

Честито Възкресение Христово!
Скъпи съграждани,
уважаеми гости,
 
В навечерието сме на най-светлия християнски празник – Възкресение Христово. Светлият ден изпълва домовете ни с топлина, посрещаме го с надежда и радост, прави ни по-мъдри и смирени.
 
Великденските празници ни напомнят, че все по-често трябва да се връщаме към изконните добродетели – милосърдие, състрадателност и човеколюбие. Да бъдем единни и сплотени, с воля и упоритост да работим за един по-добър свят за нас и нашите деца.
 
Нека на този ден отправим своята молитва за здраве, мир и благодат за себе си, за своите семейства, за народа ни. Да посрещнем Великден с преклонение пред човеколюбието на Спасителя и да благодарим от сърце за това, което имаме.
 
Стана традиция по великденските празници еленчани да посрещат драги гости от близо и далеч. Добре сте ни дошли! Радваме се, че избрахте да сме заедно във възрожденския ни град, където с особена сила се усеща посланието на Великден за силата и тържеството на духа и вярата.
 
Пожелавам на всички жители на община Елена и на нейните гости здраве и благополучие, светли и спокойни великденски празници!
 
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
 
инж. Дилян МЛЪЗЕВ
Кмет на Община Елена


Ключови думи
Дилян Млъзев Великден
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати