Събота, 08 Oct 2022
            
Темида

Крадла с 13 присъди се изправя отново пред Темида

  01.03.2018 14:00
Крадла с 13 присъди се изправя отново пред Темида

Районна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу 31-годишна жена с 13 присъди, за извършена поредна кражба.
В края на месец май 2017г. управител на дружество публикувал обява за работа в интернет за свободно място на длъжност продавач - консултант. В тази връзка обвиняемата Десислава Е. се явила на интервю. Въпреки, че не била от гр. Велико Търново поискала да присъства на една нощна смяна, за да разбере дали ще се справи с работата и след това да сключи трудов договор. По времето на тази смяна обвиняемата трябвало единствено да бъде обучена от служител, който да й обясни и покаже естеството на работата. По време на смяната, обвиняемата издебнала момент, в който продавачката излязла за малко извън павилиона и от оборота взела 500 лева. След нощната смяна, обвиняемата помолила управителя да  изкара още една смяна, след която ще вземе решение дали да започне работа. По време на втората нощна смяна отново изчакала служителката да излезе извън павилиона и от оборота взела още 580 лева.
По искане на прокуратура Десислава Е. е с взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
 


Ключови думи
крадла присъди съд
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати