Неделя, 19 Май 2024
            
Велико Търново Общество

Ротаракт клуб Велико Търново зарадва 13 семейства в нужда с хранителни продукти в навечерието на Великден

  06.05.2024 09:09
Ротаракт клуб Велико Търново зарадва 13 семейства в нужда с хранителни продукти в навечерието на Великден

По време на кампанията „Купи и дари”, организирана от Ротаракт клуб Велико Търново, бяха събрани 720 кг хранителни продукти, с които младите добротворци успяха да зарадват 13 семейства в нужда за Великден.

Инициативата „Купи и дари” бе осъществена в периода от 22 до 28 април в шест търговски обекта във Велико Търново. В периода на реализация на кампанията всеки, който желаеше да подкрепи благородната кауза на Ротаракт клуб Велико Търново, можеше да закупи хранителни продукти от обектите и да ги остави в специалните колички на изходите на магазините.

Членовете на Ротаракт клуб Велико Търново изказват благодарност към магазини „Класико”, „Стиви” и „Хаджирадеви”, в чиито обекти за пореден път бе реализирана кампанията „Купи и дари”.

„Купи и дари” е една от традиционните инициатива на Ротаракт клуб Велико Търново, която се осъществява повече от 10 години и благодарение на която стотици семейства в нужда от Велико Търново и региона са били подпомагани с хранителни продукти в навечерието на най-светлите християнски празници – Коледа и Великден.


Ключови думи
Купи и дари