Понеделник, 06 Май 2024
            
Велико Търново Общество

В подкрепа на хора в нужда, Ротаракт клуб Велико Търново стартира великденската си кампания „Купи и дари”

  24.04.2024 10:48
В подкрепа на хора в нужда, Ротаракт клуб Велико Търново стартира великденската си кампания „Купи и дари”

Традиционната за Ротаракт клуб Велико Търново кампания „Купи и дари” стартира на 22 април и ще продължи до неделя, 28 април. Инициативата се реализира в шест магазина за хранителни стоки във Велико Търново: „Класико” в кв. „Картала”, ж.к. „Мармарлия” (стария битак), в кв. „Бузлуджа” (над спирка „Качица”), както и в Зона В, магазин „Стиви” в кв. „Кольо Фичето” и магазин „Хаджирадеви” под стадион „Ивайло”.

Всеки, които желае да подкрепи кампанията, ще може да закупи хранителни продукти от посочените обекти и да ги постави в специални колички до изходите на обектите. В дните от 26 до 28 април представители на Ротаракт клуб Велико Търново ще бъдат в обектите, където ще разясняват за организираната от тях кампания, както и за продуктите, които се събират.

Събраните хранителни продукти ще бъдат дарени на социално слаби семейства от Велико Търново и региона.

Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото. Традиционни инициативи на Ротаракт клуб Велико Търново са „Купи и дари”, „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, „В кръвта ти е да спасяваш животи”. Ежегодно Ротаракт клуб Велико Търново организира и провежда и нови кампании в полза на обществото. Ако проявявате интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свържете с тях чрез официалните им страници в социалните мрежи.


Ключови думи
Купи и дари Ротаракт