Четвъртък, 02 Май 2024
            
Велико Търново Култура

Комедията „Стриптизьори“ гостува във Велико Търново на 23 април

  11.04.2024 16:20
Комедията „Стриптизьори“ гостува във Велико Търново на 23 април

Шеметната комедия „Стриптизьори“ ще гостува във Велико Търново на 23 април. Спектакълът ще бъде представен от 19:00 ч. на сцената на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ и е подарък от Община Велико Търново за гражданите и гостите за предстоящите пролетни празници. Входът е свободен с покани, които могат да се вземат от касата на театъра от 16 април.

„Стриптизьори" не е просто представление, а пътешествие през емоции, смях и житейска мъдрост, представено блестящо актьорите Любо Нейков, Ненчо Илчев, Васил Грънчаров и Красимира Демирова. Тяхната игра превръща историята в незабравимо театрално събитие, което оставя следа в сърцата на всеки зрител.

Комедийният спектакъл е по пиеса на Влади Априлов, когото публиката отдавна познава като певец, сценарист, шоумен и лице на различни телевизионни продукции. Той е сценарист тв шоутата „Сладко отмъщение“, „Пълна лудница“, „Маскираният певец“, „Като две капки вода“ и др. Вълнуващата режисура е на Ованес Торосян.

Представлението разказва историята на трима застаряващи бивши стриптизьори - болни и съсипани от безпаричие и лични драми. Живеейки на таван някъде в Италия, те разчитат само на едно – да стигнат до края. Историята, в която участва и свадливата им хазайка, се завихря в шеметна лудница от допуснати грешки, компромиси, желания и емоции, последвани от много смях, великолепен хумор, шок и неочаквани обрати.


Ключови думи
комедия „Стриптизьори“
Последни
Седмицата
Анкета