Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

3 тона капачки и 100 кг кенчета събраха в Горна Оряховица

  18.04.2022 10:29
3 тона капачки и 100 кг кенчета събраха в Горна Оряховица

3 тона капачки и 100 кг кенчета бяха събрани в събота в Горна Оряховица в рамките на националната инициатива „Капачки за бъдеще“. Градът бе един от трите в областта, в които през почивните дни бяха разкрити пунктове за предаване на суровините, заедно с Велико Търново и Полски Тръмбеш. И на трите места към инициативата се присъединиха десетки добротворци от съседни селища.

Благодарим на всички доброволци, който се включиха и дадоха всичко от себе си за каузата. Специални благодарности и на всички фирми, който се включиха в събитието. Заедно можем повече. Следващата кампания се очаква да е в края на септември, разказаха организаторите в Горна Оряховица.

Припомняме, че настоящата кампания на „Капачки за бъдеще“ цели набирането на средства за нова неонатална линейка. След като дариха първата само преди шест месеца в Пловдив, от „Капачки за бъдеще“ обявиха, че вече са събрали средства за втора и започват да събират за трета.

Преди да се заемат с линейките, доброволците от „Капачки за бъдеще” промениха най-старите кувьозите в болниците в цяла България, след което помогнаха и с още десетки медицински апарати за детски, родилни и неонатални отделения на 36 болници в 36 града общо. И всичко това благодарение на капачките, които цяла България събира.


Ключови думи
Капачки за бъдеще Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати