Понеделник, 03 Oct 2022
            
Общество Павликени

Инж. Емануил Манолов: Честит празник! Да пребъде Павликени

  29.06.2021 08:03
Инж. Емануил Манолов: Честит празник! Да пребъде Павликени

Уважаеми жители на Павликени,
Скъпи приятели и гости на нашия античен и вечен град,
В деня, когато честваме 78-та годишнина от обявяването му за град, ние се зареждаме с позитивни празнични мисли и вълнения за бъдещето на нашето родно място, настоящ дом и средоточие на нашите съкровени спомени и мечти – Павликени.
В поредната трудна за всички ни година 29 юни е денят, в който трябва да се изпълним с вяра, оптимизъм, че тежките предизвикателства ще отминат, че имаме закрилата на нашите покровители св. Петър и Павел, че от всички нас зависи да пазим себе си, семействата и близките си.
Благодарни сме на професионалистите, които бдят за живота ни всеки ден – лекари, медицински специалисти, органите на реда. Благодарни сме и за всеки жест на доброта и съпричастност, които павликенчани показаха към нуждаещите се свои съграждани. Мнозина бяха доброволците, мнозина бяха и дарителите, които ни помогнаха да преминем през вълните на епидемията.
Именно сплотената местна общност с живи традиции, запазена родова памет и споделени планове за бъдещето прави от нас горди жители на Павликени.
Посрещаме празничния ден с нови придобивки за града ни, с международно самочувствие и с национален авторитет. Районът на Павликени вече е разпознаваем с редица местни инициативи, важни проекти и добри начинания.
Пожелавам Ви да са повече поводите ни за гордост! Нека да намираме по нещо добро, за което да се радваме всеки ден! Да пазим себе си и близките си! Да изпълним сърцата си с вяра, спокойствие и позитивни мисли! Да бъдем уверени, че нашият обичан Павликени е на прав път и е градът, в който е щастие да се живее!


Да пребъде Павликени!

Честит празник!


инж. Емануил Манолов
кмет на община Павликени


 


Ключови думи
Празник Павликени Емануил Манолов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати