Неделя, 02 Oct 2022
            
Други

Нелина излиза на площада в Павликени за Есенния панаир на града

  13.09.2018 13:52
Нелина излиза на площада в Павликени за Есенния панаир на града

Традиционният Есенен панаир започва в Павликени, той се провежда по повод храмовия празник Рождество на света Богородица.  И тази година от Общината са подготвили богата програма.
Есенните празници започват още на 19-ти септември. В Павликени ще гостува трупата на Русенския театър „Сава Огнянов“ със спектакъла „Любов с гръмотевици“. Гост ще бъде актьорът Христо Гърбов. Продажбата на билетите се осъществява при касата на читалището.
От 21-ви до 23-ти септември ще бъде проведено третото издание на Офроуд траял 4x4, като в Павликени се очаква да дойдат близо 40 отбора от цялата страна. Състезанието от тази година е част от Националния шампионат.

По идея на инициативен комитет от танцьорски в клуба за народни танци ще бъде организирана благотворителна хоротека. Тя ще се проведе на 23-ти септември, от 18.30 часа, на площад "Свобода". Събраните средства ще бъдат разпределени на: Александър Маринов, Тихомира Маринова, Йордан Гоергиев и Красимира Горанова.
Кулминацията на празненствата ще бъде на 22-ри септември. От 19.00 часа, на площад „Свобода“, ще излезе поп-фолк певицата Нелина. Тя ще пее в два сета по 45 минути, като гласовитата изпълнителка ще посвети първата част изцяло на българския фолклор.
„Концертът е подарък за всички жители и гости на града от Община Павликени. Специалното на този концерт е, че Нелина ще пее в първия си сет автентични, фолклорни песни с живо изпълнение на фолклорния ансамбъл към НЧ „Братство“. Тя работи с нашите музиканти по различни видеоклипове и те от два месеца разучават нейните песни“, сподели кметът на Павликени инж. Емануил Манолов.
Вторият сет ще бъде с най-известните поп-фолк хитове на Нелина, като в паузата ще бъдат проведени игри и викторина с публиката.
Михаил МИХАЛЕВ
 


Ключови думи
Емануил Манолов Павликени панаир празник Нелина
0 Коментари
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати