Понеделник, 03 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Христо Беремски, кандидат за общински съветник от ВМРО: Правим политика за хората, защото нищо добро не може да се случи, ако хората напускат общината

  08.10.2019 08:08
Христо Беремски, кандидат за общински съветник от ВМРО: Правим политика за хората, защото нищо добро не може да се случи, ако хората напускат общината

Инж. Христо Беремски е роден и живее в Горна Оряховица. 40-годишен с три висши образования в сферата на транспорта. Работи в пункт за технически прегледи. Зам. председател на общинската организация на ВМРО, председател на Областната контролна комисия и зам. председател на Националната контролна комисия на партията. Втори в листата на ВМРО за предстоящите избори за общински съветници.

Човек не трябва да е безучастен към света около него и към обществения живот. Особено, когато става дума за мястото, в което живее и за решаването на проблеми, които се отнасят до него, до семейството и приятелите му. Моята активна позиция към ставащото в града ни в крайна сметка ме доведе и до решението да се кандидатирам за общински съветник. Все пак в ОбС е мястото, където се коват местните политики и се дава насока за развитие на общината.

Аз съм член на ВМРО от 20 години и никога не съм променял нито политическите си възгледи, нито пък ние като партия сме променяли своите идеи и принципи. Отстояваме все едни и същи позиции и аз ще правя същото и в Общинския съвет, ако бъда избран. Кампанията ни е обърната към хората и предлагаме малки, но важни промени, които ще подобрят начина на живот на хората. Мисълта ми е, че нищо хубаво не може да се случи, ако хората ги няма. Нашата основна цел и мой приоритет като общински съветник е да направим всичко възможно да спрем напускането на хората от нашата община, особено на младите хора в трудоспособна възраст. В тази посока са голяма част от мерките, които предлагаме и които ще помогнат на младите семейства да се чувстват по-сигурни и обгрижени от властта в своето родно място.


Ключови думи
ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати