Вторник, 17 Май 2022
            
Избори 14 ноември 2021

ВМРО: В политическата гюрултия гласът ни е гласът на нормалността

  18.10.2021 18:54
ВМРО: В политическата гюрултия гласът ни е гласът на нормалността

На изборите 2 в 1 всички да гласуват с 21.

С това намигване към избирателя ВМРО във Велико Търново откри предизборната си кампания за парламентарните избори. Зад закачката обаче се крие заявката на партията да бъде глас на разума в бъдещето Народно събрание, категорични са 15-те човека в листата, представена днес пред емблематичната сграда на Учредителното събрание. Екипа, с който отива на вота на 14 ноември, представи водачът на листата доц. Милен Михов. Доц. Михов е и кандидатът на ВМРО за президент на България.

ВМРО тръгва уверено в тези избори, защото в политическата гюрултия е гласът на истината и на нормалността. Гласът на ВМРО се чува все по-ясно и по-отчетливо. Виждам доверието на хората към ВМРО-БНД. Тръгваме самостоятелно, със силна листа на великотърновци. Тук няма парашутисти, подводничари, няма назначени кандидати за народни представители. Горд съм, че водя листата на ВМРО БНД. Нашата цел е силно присъствие в бъдещия Парламент. Без ВМРО не може да бъде постигнато съгласие, а без съгласие не може да имаме силна и просперираща България, каза доц. Милен Михов. 

Целта ни ще бъде ускорено развитие на Великотърновска област и на Северна България. С тревога следим забавата на големите инфраструктурни обекти – „Хемус”, „Русе – Велико Търново”. С тревога виждаме забавените инвестиции, които поставят на карта развитието на целия регион. Ще продължим в следващия Парламент усилените си действия за преки инвестиции в образователната инфраструктура. В последните 4 г. доказахме, че грижата за образованието във Велико Търново може да бъде грижа на държавата. Ще продължим да работим за активна политика по отношение на отбраната и превръщането на Националния военен университет в национален център за подготовка на кадри за отбраната. Армията ни е гаранция за суверенитета и териториалната цялост. Единствената партия, която в последните 30 г. доказа, че това й е приоритет, е ВМРО с дейността на министър Каракачанов, припомни водачът на листата. .

Ще продължим своята политика на близост до българските избиратели. Няма да забравим и няма да игнорираме никого. Въпреки безхаберието на управляващите за здравето на хората, ще се постараем да направим една кампания в близост до хората и техните проблеми. Защото цените, скъпотията, инфлацията са първото нещо, което трябва да бъде грижа на всеки български избраник, е убеждението на Милен Михов. 

Никога не съм се съмнявала, че с ВМРО съм направила верния избор. Целта на присъствието ми в листата е, ако може, нашата женска организация да направи най-доброто за бъдещето на нашите деца. Това означава да се борим за присъствието на жената в обществото, за съхраняването на нейната квалифицираност, за подобряване на социалния статус, за майчинството, за пенсионерите. Това, което ВМРО направи в последно време, но което сякаш не беше отчетено достатъчно. Затова ще продължим да отстояваме позицията си с морал и етика. Надявам се почтеността и лоялността ни да бъдат оценени, сподели и втората в листата – д-р Юлия Тонкова, която е и зам.-председател на Общинския съвет във Велико Търново и председател на Женската организация на ВМРО.

 Готовността си да помага за бъдещето на България заяви и най-младият кандидат на ВМРО – 22-годишният Божидар Бурнев. Под №8 в листата е Бурнев. Той е второкурсник в Русенския университет, където учи „Земеделска техника и технологии”.

На трето място в листата е 28-годишният политолог от Горна Оряховица Николай Николов. Веднага след него е свищовлията Пламен Борисов – бакалавър по счетоводство и контрол от Стопанската академия, а в момента следващ „Режисура” в Благоевград. Председателят на ВМРО в Павликени и два мандата общински съветник в тамошния местен парламент Тодор Кутрев е на пето място в листата. Шести е Славчо Стоянов от Лясковец – инженер по образование, председател на партията в Лясковец. Учителят по история д-р Йордан Минчев от Елена е седми, девети е проф. д-р Мирослав Гълъбов – областен координатор на Съюз на патриотичните сили „Защита”, професор във Факултета по математика и информатика на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. На 10-та позиция в листата е историкът и географ Николай Цонев – зам.-директор на ПМГ „Васил Друмев” във Велико Търново. Гинекологът д-р Магдалена Христова-Джикова е на 11-то място, 12-ти е адвокат Кирил Станчев, а 13-та е Албена Кръстева – човек, посветил живота си на децата и възрастните хора в неравностойно положение.

Ивета Кабакчиева, която 4 г. бе зам.-областен управител на Велико Търново, а в момента е адвокат, е предпоследна в листата на ВМРО. На 15-та позиция е Евгени Коев – учител, синдикалист, еколог, планинар, общински съветник във Велико Търново.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ВМРО Милен Михов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати