Събота, 13 Май 2023
            

Време е! efbet Лига се завръща с интересни мачове, но и с много въпросителни!

  10.02.2023 10:21
Време е! efbet Лига се завръща с интересни мачове, но и с много въпросителни!

Българският футбол най-накрая се завръща след най-дългата зимна пауза в историята на шампионата. Първият дял на efbet Лига приключи в средата на ноември, като имаше няколко отложени двубоя, изиграли се до началото на декември, но от около 3 месеца не е имало редовен кръг в българския футболен елит. 

Със срещата Ботев (Пловдив) - Локомотив (София) в петък шампионатът се подновява, а заедно с него, генералният спонсор на първенството - efbet, подновява атрактивния си бонус, обвързан с мачовете от родния футбол. 

Завръщането на efbet Лига 

В събота шампионът Лудогорец подновява похода си към върха, след като изостава с 1 точка от ЦСКА на Саша Илич в дуела за първото място. Разградчани гостуват на последния в класирането Спартак (Варна), в ролята си на абсолютен фаворит при коефициент от 1.18* в efbet.com за победа на Кирил Десподов и компания. 

На фокус е и домакинският мач на Левски срещу Черно море - един от по-любопитните мачове през уикенда. Победа за "сините" е оценена на 1.65*, но варненци отиват в столицата готови за нова изненада, след като преди 2 години спечелиха за пръв път на "Герена" през този век. 

Лидерът в класирането ЦСКА е в центъра на вниманието с гостуване в Стара Загора в неделния ден. Берое може и да не се намира в най-доброто си състояние, но като домакин, отборът винаги е бил солиден, а "червените" имат само 1 победа в последните си 6 мача в Стара Загора. Триумф на столичани е оценен на 1.75*. 

От петък до понеделник ще се изиграят 8 срещи от елита, като с всеки един от тях може да участвате за специалния бонус на efbet в платформата за онлайн спортни залози и казино игри.

Атрактивен бонус за мачовете от efbet Лига 

Години наред продължава бонус предложението на efbet, обвързано с българския шампионат. През сезон 2022/23 обаче компанията го промени, като увеличи драстично наградния фонд от 50 000 до 650 000 лева, както и броя печеливши след всеки кръг – от 3 до 500 души.

Всеки потребител на efbet.com, направил залог на мач от efbet Лига в множествен залог (права колонка), участва в разпределението на 500 награди по 50 лева след кръга, независимо дали залогът е печеливш или губещ. 

Подробности за самото предложение, както и пълните правила за участие в "Бонус 500х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига" може да разберете на liga.efbet.com.

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Разумно залагане“ на efbet.com и в сайта на НАП.


Ключови думи
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати