Петък, 06 Яну 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” спечели първата си отборна купа от Държавно по бокс

  07.10.2022 12:29
„Локомотив” спечели първата си отборна купа от Държавно по бокс

Горнооряховският „Локомотив” се нареди на трето място в крайното отборно класиране на Държавното първенство по бокс за младежи. „Локомотивци” получиха първата си отборна купа след края на втория кръг от първенството, на който бяха домакини.

Отборни шампиони са младежите на „Локомотив” (София), второто място е за ЦСКА. Третото е за горнооряховския „Локомотив”.

Йоан Стефанов откри успешното първенство за „Локо” със златен медал при най-леките в кат. 48 кг. Тодор Паралесков стигна до финал в кат. 51, но трябваше да се задоволи със среброто. Отборната купа е заслуга и на момчетата от „Локомотив” (Драново), които се боксират за горнооряховското „Локо” на шампионатите. Илия Инджов в кат. 75 кг и Димитър Брусев в кат. 80 кг спечелиха бронзовите медали, а Михаил Куцаров в кат. 92 кг е със сребро.

Близо 100 състезатели се качиха на ринга в зала „Никола Петров” в четирите дни на първенството. В последния ден те бяха приветствани от кмета инж. Добромир Добрев, който награди и медалистите в кат. 51 кг, където среброто е за Тодор Паралесков от „Локомотив” (ГО).

Отлична организация на първенството, както винаги, благодарности за президента Анастас Начев и Общината, която помага на бокса, коментираха от Българската федерация по бокс.


Ключови думи
бокс Държавно първенство младежи Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати