Вторник, 08 Nov 2022
            
Велико Търново Култура

Осем истински любовни истории оживяват във Велико Търново на 17 август

  09.08.2022 11:36
Осем истински любовни истории оживяват във Велико Търново на 17 август

Комедийният стендъп спектакъл „Извънредно любовно“ ще гостува в Club Jack във Велико Търново на 17 август. Датата е част от лятното турне на постановката с участието на Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.
Трите актриси събират осем истински любовни истории, в които би могъл да се разпознае всеки от публиката. „Извънредно любовно“ излиза от рамките на традиционното представление, тъй като съчетава стендъп елементи с музика и танц – всичко това изпълнено по неподражаем начин от Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова.
Постановката ще покаже на публиката, че любовта е навсякъде – в скоростта, с която две коли се гонят по магистралата, на чина в първи клас, в един голям шоколад, в една невероятна рокля. Любовта е избухване в хотелска стая, в хилядите въпроси след едно изпратено съобщение, в спомените на баба Надя или… в нежния звън на най-красивата камбана.
„Извънредно любовно“ е второто представление на триото Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова след „Извънредно положение“. Миналата година постановката се игра пред близо 10 000 зрители в над 10 града. 
Билети: Eventim: https://bit.ly/3NTxv2Z
- На място в Ресторанти Bianco


Ключови думи
Стефания Колева Здрава Каменова Богдана Трифонова Clib Jack
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати