Петък, 07 Oct 2022
            
Горна Оряховица Общество

Инж. Добромир Добрев откри новото помещение на Клуб на пенсионера „Железничар“

  05.07.2022 14:31
Инж. Добромир Добрев откри новото помещение на Клуб на пенсионера „Железничар“

Кметът инж. Добромир Добрев откри новото помещение на Клуб на пенсионера „Железничар“ в кв. Гарата в Горна Оряховица. Заедно с него лентата преряза председателката на клуба Василка Кънчева. Преди това новото помещение бе осветено от отец Зоран Мамучевски, който отправи благослов за здраве и благоденствие на всички и пожела в клуба да има активен живот и да идват хора с добри сърца.
Това е една дълго чакана придобивка. Радвам се, че изпълнихме поетия към вас ангажимент и Клубът вече се намира в ново, ремонтирано и освежено помещение. За мен е удоволствие, че днес съм с вас и ви пожелавам това да бъде мястото, което да ви събира за срещи и разговори, да споделяте опит и знания и да празнувате заедно. Бъдете горди с неуморния дух и желание за пълноценен живот, които притежавате. Съхранете любовта и младостта в сърцата си, пожела на домакините инж. Добромир Добрев.
Поздрав към членовете на Клуба имаше и от председателката на „Нов съюз на пенсионерите“ Николинка Костова, както и от пенсионерските клубове в общината. По традиция домакините получиха много цветя, поздравителни адреси и подаръци. Благодарност към Общинското ръководство и към всички, помогнали при ремонтиране на новото помещение отправи председателката Василка Кънчева. Тя благодари и на Ангел Гецов, изработил логото на Клуба, който също бе сред присъстващите на откриването. Поздрав към гостите имаше и от певческата група към клуба, носеща тематичното име „Янтра експрес“. След като две години бяхме на гараж, сега нашият експрес постепенно набира скорост, пошегуваха се изпълнителите.
Клубът на пенсионера „Железничар“ се намираше в помещение, собственост на НКЖИ. Заради лошите условия в него, както и направено предписание, общинското ръководство пое ангажимент да намери ново помещение, в което да се събират пенсионерите от „Железничар“. Новото място се намира на главна улица, изключително комуникативно е, а помещението е просторно и добре обзаведено и оборудвано.


Ключови думи
Клуб на пенсионера Железничар
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати