Вторник, 27 Сеп 2022
            
Други Свищов

Роза Кръстева-Попова с награда „Учител на годината“ на СБУ

  20.05.2022 11:31
Роза Кръстева-Попова с награда „Учител на годината“ на СБУ

На 19 май 2022 г. в „София Хотел Балкан“ Синдикатът на българските учители проведе заключителния етап на XXV национален конкурс „Учител на годината“, в които бяха номинирани над 90 учители и директори в десет направления.

В природо-математическото направление сред удостоените с престижната награда на СБУ е Роза Кръстева-Попова, старши учител по биология и здравно образование в СУ „Николай Катранов“ – Свищов.

Роза Кръстева е от педагозите, които учениците определят като учител институция, преподавател с огромна енергия, който увлича и запалва огъня у своите ученици. За много от катрановските възпитаници биологията е любим предмет  благодарение на Кръстева, която умее да превърне уроците в забавно, вълнуващо приключение, в празник на работещия ум. Десетки са нейните възпитаници, поели професионалния път на успешни лекари, фармацевти, стоматолози, ветеринари. За достойнствата на Роза Кръстева говори и отличното представяне на нейните ученици в Държавните зрелостни изпити по биология и здравно образование през годините.


Ключови думи
Роза Кръстева-Попова Николай Катранов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати