Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

Домашни любимци и техните малки стопани дефилираха в СУ „Георги Измирлиев“

  29.04.2022 17:14
Домашни любимци и техните малки стопани дефилираха в СУ „Георги Измирлиев“

Кучета и котки, финки и папагали, костенурка, морски свинчета... Това е само част от животинките, които днес бяха големите звезди в изложението „Моят домашен любимец“ в СУ „Георги Изимрлиев“ в Горна Оряховица. Изложението, което се утвърди като традиционно за календара на Излирлиевите дни в Гимназията, се проведе за четвърта година. Този път интересът към него бе рекорден.

Изложението откриха директорът на СУ „Георги Измирлиев“ Криси Аврамова и екипът на Многопрофилната ветеринарна клиника „М-Practice“ в Горна Оряховица. Клиниката бе партньор при организирането на изложбата. И този път д-р Божана и Димитър Мирчеви бяха осигурили подарък за всеки домашен любимец – от миниатюрните финки до кучетата, за които се чудиш стопанинът им ли ги развежда, или те развеждат него.  

Домашен любимец вкъщи възпитава в любов, смята директорът Криси Аврамова. В клиника „М-Practice“ сме щастливи, че има толкова много деца с домашни любимци и че те са равноправен член на семейството, каза и д-р Маринова от ветеринарната клиника.

Биляна МИЛЧЕВА


Ключови думи
изложение "Моят домашен любимец" СУ "Георги Измирлиев"
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати