Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Областният управител чете приказки на децата от ДГ „Малки стъпчици“

  26.04.2022 13:17
Областният управител чете приказки на децата от ДГ „Малки стъпчици“

Областният управител Людмила Илиева гостува на първата частна детска градина във Великотърновска област „Малки стъпчици“. Тя прие поканата на създателя на забавачката - дългогодишният педагог Пролет Петрова, по повод отбелязването на националната капания за насърчаване на четенето „Походът на книгите“.

Людмила Илиева прочете приказката от Атанас Цанков „Автогара в гората“ и поговори с малчуганите за ползите от четенето при децата. Децата споделиха кои са техните любими приказки и герои, а четиригодишният Ивайло впечатли гостенката, като сам прочете откъс от любима негова история. Децата изнесоха концертна програма и с радост демонстрираха наученото от своите усърдни учители.

„За мен е чест да бъда сред вас, това е най-милата покана, виждам, че тук условията са отлични, средата прекрасна, а учителите ви са истински отдадени на заниманията с вас“, коментира Людмила Илиева. Тя поздрави създателя на първата частна детска градина в областта за атмосферата и грижите, които екипът на „Малки стъпчици“ полага за своите питомци.

В забавачката в момента се учат 16 деца от цялата област на възраст между 4 и 6 години. Детската градина отвори врати през миналия септември, а екипът й вече прави ремонт за разширяване с още едно крило.


Ключови думи
ДГ Малки стъпчици Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати