Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Велико Търново Политика

Жулиета Войнова е новият председател на Младежкото обединение на БСП във Велико Търново

  07.03.2022 09:30
Жулиета Войнова е новият председател на Младежкото обединение на БСП във Велико Търново

23-годишната Жулиета Войнова е новият председател на Младежкото обединение на БСП във Велико Търново. Тя беше избрана с пълно единодушие на изминалото отчетно-изборно събрание в старата столица, което се провежда на всеки две години.

Жулиета е завършила ПГСАГ “Ангел Попов” през 2017 г. и е създател на училищния съвет в училището. Четири години е председател на Градския ученически парламент и е дългогодишен член на организацията. 

В момента Жулиета Войнова завършва „Реклама и връзки с обществеността“ в Руския държавен университет в Москва „Им. А.Н. Косыгина“. Работила е няколко години като „Мениджър по връзки с клиентите” в международна компания в руската столица. Жулиета е била още член на сдружение “Възможности без граници” и член на Студентския съвет в своя университет. 

„Ценностите, които изповядвам, са: честност, отговорност и развитие към самата мен и околните. Възпитавана съм да уважавам традициите ни и да бъда горда българка. Екипната работа за мен е най-важното нещо за развитие, защото ние живеем чрез, за и със  заобикалящият ни свят. Вярвам в силата на младите и възможността да изградим по-добро и позитивно бъдеще за нас“, сподели веднага след избора Жулиета Войнова.

По време на събранието беше утвърдено и ново Оперативно бюро в състав от 11 души. Жулиета Войнова ще има двама заместници. Марио Иванов ще отговаря за организационните въпроси, а Иванина Илиева за младежките политики. За секретар на МО беше определена Василена Христова. Членове на бюрото са Хасбиналя Мехмедова, Радинела Георгиева, Симона Лазарова, Миглена Куцарова, Надежда Станчева, Стефани Велева и Цветелина Стойчева.

Младежите издигнаха и кандидатура за председател на Националния съвет на Младежкото обединение. Младите социалисти застанаха зад номинацията на Габриел Вълков. Петима са делегатите от Велико Търново, които ще участват през юни на от отчетно-изборната конференция на Младежкото обединение в БСП.


Ключови думи
Жулиета Войнова
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати