Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” (ГО) и Еfbet подписаха нов договор за партньорство

  24.12.2021 13:31
„Локомотив” (ГО) и Еfbet подписаха нов договор за партньорство

ОФК „Локомотив” подписа нов дългосрочен договор с основния си спонсор – компанията за спортни залози Еfbet.

Въпреки, че загубихме професионалния си статут през лятото, след проведени разговори, постигнахме договорка за нов дългосрочен рекламен договор с компанията. Клубът благодари за новото външно оформление на стадион „Локомотив”, което беше изработено и монтирано от Еfbet, съобщават от клубното ръководство на „железничарите”.

Ръководството следва начертания план на Oбщото събрание и приоритет остава финансовото стабилизиране на клуба. Стриктно се изпълнява погасителния план договорен с НАП. Изплащат се текущите задължения към доставчици. Въпреки трудностите от финансово естество възнагражденията на персонал и футболисти се плащат редовно и навреме. Целта е да се работи амбициозно и отговорно на всички нива- ръководство, мъжки отбор, ДЮШ, персонал, маркетинг.

Представителният отбор да се изгради с мисъл за бъдещето. Залага се на местни и млади футболисти от региона, които са амбицирани да се развиват и да радват публиката със сърцата игра. С тях „Локомотив” ще се завърне в професионалния футбол, изградил ядро и стил на игра. Продължаваме да разчитаме на Детско-юношеската школа, която ще се ръководи от Марин Байчев, като в началото на годината ще се представи ясен план и насока на работа, коментират още от клуба.

 


Ключови думи
Локомотив efbet
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати