Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Трима под въпрос за мача с „Етър II”, „Локомотив” ще даде шанс на младите

  25.11.2021 15:23
Трима под въпрос за мача с „Етър II”, „Локомотив” ще даде шанс на младите

„Локомотив” приключва годината с домакинство на дублиращия отбор на „Етър”. Последният 17-ти кръг от есенното първенство на Северозападна трета лига ще се изиграе на 27 ноември от 14:30 часа.

Гостите са на предпоследното място в групата и имат в актива си едва две победи и 6 точки. Въпреки това не можем да си позволим да подценим съперника и да играем несериозно, защото това може да ни изиграе лоша шега, коментира старши треньорът на „локомотивци” Марин Байчев. Той ще даде шанс на младите играчи, които имат по-малко игрови минути в тази среща. Ако се наложи, ще влизат и по-опитните. Димо Атанасов няма да вземе участие в мача. Никола Какамъков е с контузия и също няма да е готов за игра. В последния момент ще се реши за Янислав Цачев, който е болен и не тренира няколко дни.

„Локомотив” почива в предпоследния кръг и запълни паузата с контрола с втородивизионния „Янтра” (Габрово), който се води от бившия треньор на „железничарите” Сашо Ангелов. Гостите от Габрово поведоха с 2:0, като Владислав Иванов откри резултата в 27-ата минута, а в първата на втората част Петър Казаков удвои. „Локомотив” върна едно попадение минута след това чрез Димитър Байдаков, а в 67-ата Георги Колев възстанови равенството.

След мача с „Етър II” „Локомотив” ще тренира вероятно още няколко дни и след това футболистите ще получат няколко седмици ваканция. Подготовката ще се поднови през януари.

Ако „Локомотив” вземе задължителната победа срещу втория тим на „виолетовите”, може да зимува на трето място в класирането. Първото и второто е запазено за „Севлиево” и „Спартак”, които се откъснаха с 6 точки пред „Локомотив”. В момента „железничарите” са изпреварени и от „Вихър” и „Бдин”, но те имат трудни срещи с „Павликени” и „Севлиево” в последния кръг.


Ключови думи
Локомотив Етър II
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати