Вторник, 27 Сеп 2022
            
Избори 14 ноември 2021

Сунай Мунков: Егото на политиците трябва да остане на заден план

  10.11.2021 06:56
Сунай Мунков: Егото на политиците трябва да остане на заден план

Истинската средна класа е гръбнакът на всяка икономика и трябва да работим за нейното създаване, да се предостави възможност на хората да се развиват, за да останат тук. Това е каузата на Сунай Мунков – кандидат за народен представител от ДПС. В партията той е от 17-годишен и е един от първите, влезли в младежката й организация.

„ДПС има на какво да научи останалите партии – опоненти и то е - как се създават кадри, как се възпитава у тях нужната политическа култура, култура на диалог и разбирателство. За жалост противопоставянето в България се превърна в мода, а това не води до нищо добро“, казва Сунай Мунков. Той е убеден, че в името на човещината и по-доброто бъдеще на младите хора, в нашето общество трябва да се постигне съгласие, а политическото его да остане на заден план.

Той самият обича да казва това, което мисли и никога не се подмазва на по-големите началници. Не смята да се променя, пък и за това му качество е уважаван както от съпартийците си, така и от всички, които го познават.

Сунай Мунков призовава хората да не вярват на популистки политически изказвания, които ще доведат не просто до хаос, а до бедствие.

Общителен и сърдечен с хората, той е приятел с много свои политически противници и е щастлив, че за разлика от много от тях, той свободно може да изразява мислите си, защото ДПС е модерна партия. Казва, че политиката му дава възможност да се опита да поправи много неща, с които не може да се примири, особено разделението, станало напоследък още по-голямо.

„Аз никога не съм мислил, че хората трябва да се делят на етноси и религии. Привърженик съм на това, да вдигнем колкото се може повече нивото на културата на нашата нация. В същото време, и за това сме виновни всички политици, трябва да изкореним неграмотността, която е основен проблем. Но важен е тонът, с който ще подходим, той не трябва да е командирски. Хората са можещи и неможещи, но тези, които не могат, не трябва да ги отхвърляме с лека ръка“, заявява кандидат-депутатът от ДПС.

Движението за права и свободи се явява на изборите с номер 17 в бюлетината..

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Сунай Мунков ДПС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати