Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Общество Свищов

В Център за възрастни хора в Свищов отбелязаха 1 октомври

  01.10.2021 14:31
В Център за възрастни хора в Свищов отбелязаха 1 октомври

На 1 октомври в новооткрития Център за грижа за възрастни хора в невъзможност за самообслужване „Св. Иван Рилски“ в Свищов отбелязаха за първи път Международния ден на възрастните хора. За да поздравят потребителите по повод техния празник, Центъра посетиха кметът на Свищов д-р Генчо Генчев, ресорният зам.-кмет д-р Анелия Димитрова и ръководителят на общинска служба „Социални дейности“ Анелия Димитрова.

Гостите бяха посрещнати от директора на Центъра Светлана Иванникова, която приветства домуващите и даде думата на кмета на Свищов. Д-р Генчев отправи топли думи към възрастните хора, като им благодари за положения през годините труд за изграждането и развитието на страната и изрази своята почит и преклонение пред тях. Той подчерта, че общинското ръководство няма да спре да създава благоприятни условия, благодарение на които възрастните хора да се чувстват по-добре и да бъдат по-спокойни.

В празничния ден малчугани от ДГ „Чиполино“ зарадваха възрастните хора с музикален поздрав и ръчно изработени от тях картички, които бяха поднесени на всеки един от потребителите на Центъра.


Ключови думи
център за възрастни хора в невозможност за самообслужване
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати