Четвъртък, 29 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Други

В Горна Оряховица приемат заявления от граждани за доставка на тротоарни плочки за поддръжка на междублоковите пространства

  27.06.2021 08:51
В Горна Оряховица приемат заявления от граждани за доставка на тротоарни плочки за поддръжка на междублоковите пространства

Гражданите могат да подават заявления в Община Горна Оряховица за получаване на тротоарни плочки за възстановяване на площите около жилищните сгради. Кандидатстването е в рамките на Програмата за граждански инициативи за облагородяване и поддържане на междублоковите пространства. Условието е гражданите сами да възстановят или изградят тротоарната площ или алеята.
Заявления в свободен текст се приемат в Центъра за информация и услуги на гражданите в Община Горна Оряховица до 15 юли.
В момента се провежда обществена поръчка за избор на изпълнител, който да достави материалите. Определянето на гражданите, които ще получат тротоарни плочки, ще бъде по реда на подаване на заявленията. Получаването на плочките ще стане с протокол, а през есента комисия от Общината ще провери дали заявените плочки са вложени по предназначение.
В обществената поръчка за плочките е включена и доставка на пейки, но те ще бъдат поставени в парк „Николай Панайотов“ в Горна Оряховица.


Ключови думи
граждански инициативи Горна Оряховица тротоарни плочки
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати