Неделя, 02 Oct 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Хандбалният „Локомотив” победи съименника си от Мездра

  24.04.2021 20:34
Хандбалният „Локомотив” победи съименника си от Мездра

„Локомотив“ (Горна Оряховица) победи съименника си от Мездра като гост с 28:36 (18:22) в мач от ХХ на „А“ РХГ. Срещата, изиграна с спортната зала на Вършец започна равностойно. В началните минути никой от двата отбора не успя да се откъсне в резултата с повече от гол. Равенството се запази почти до края на първата част. В оставащото време горнооряховските „железничари” наложиха превес и поведоха. До края увеличиха преднината и се оттеглиха на почивката при резултат 18:22.

Второто полувреме започна с нови попадения за гостите. Домакините пробваха с различни схеми и тактики, но не успяха да стигнат до обрат и доиграха срещата до крайното 28:36.

След този кръг горнооряховчани заемат четвърто място, като заедно с „Осъм“ и „Пирин-64“ имат еднакъв брой точки. „Шумен-61” вече е шампион кръг преди края на първенството.

„Локо”: Георги Маринов, Стефан Димитров, Михаил Пенев, Исмет Хаджиев, Любослав Димитров, Владислав Йоргов, Станислав Добрев, Велимир Даскалов, Емилиян Синигеров, Николай Генов, Радослав Йорданов, Михаел Иванов, Георги Кръстев.

 


Ключови думи
Локомотив хандбал Мездра
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати