Събота, 11 Май 2024
            
Горна Оряховица Общество

На 2,6 тона храни дариха на социални институции Сдружение „ЗА Горна Оряховица“ и партньори

  28.04.2024 08:14
На 2,6 тона храни дариха на социални институции Сдружение „ЗА Горна Оряховица“ и партньори

В навечерието на Цветница бе завършекът на една кампания на Сдружение „ЗА Горна Оряховица“, която продължи повече от месец. В продължение на няколко седмица членове на сдружението, приятели и съмишленици събраха продукти, плодове и храни от първа необходимост за социални институции в общината.

Нямаше фирма, към която да сме се обърнали и тя да не е откликналац Благодарим на всички дарители от „Арте“ ООД, „Фруктина Фреш“ ООД, „Ден и нощ“ ООД, „Криция" ЕООД, "Захарни заводи" АД, "Бест Фрутс 17" ЕАД, "Димаго 1" ООД, "Си трейд" ООД и други, които пожелаха да запазим анонимността им, разказаха организаторите.

В резултат на кампанията са събрани 52 00бр продукти в асортимент от над 60 вида, което сформира над 2,6 тона храни от първа необходимост. Сред тях 200 кг плодове и зеленчуци, 470 кг варива, 900 яйца, минерална вода, захар, захарни изделия, консерви, натурални сокове и др. напитки.

Продуктите са разпределени между пет социални услуги - Кризисен център, Общинския приют, Защитеното жилище на „Център Мария“, Центъра за настаняване на младежи от семеен, Дома за пълнолетни лица с физически увреждания в Горски горен Тръмбеш и социалната трапезария на храм „Св. Три Светители“. Даренията бяха доставени в навечерието на Цветница.

Желаем на всички светли празници, ако искате да се включите в нашата дейност, не се колебайте да се свържете с нас – във Фейсбук или в посочените там адрес и телефони, казват хората от Сдружение „ЗА Горна Оряховица“.

А ако желаете да помогнете със средства, банковата сметка на сдружението е:

BG22UNCR70001525562712, основание – ДАРЕНИЕ, получател – „ЗА Горна Оряховица“ сдружение


Ключови думи
Сдружение "ЗА Горна Оряховица"
Последни
Седмицата
Анкета