Понеделник, 29 Апр 2024
            
Горна Оряховица Светски

Звездна сватба: Първият Глас на България Стелияна Христова вече е Цвяткова

  09.02.2024 14:00
Звездна сватба: Първият Глас на България Стелияна Христова вече е Цвяткова

Първият Глас на България Стелияна Христова вече е Цвяткова, след като каза „да” на своя любим Богдан. Двамата са заедно от 8 години и са щастливи родители на две момчета, носещи техните имена – Богдан и Стелиян. Всички знаят, че са добро семейство и без подписа в гражданското, но винаги са искали да направят и сватба. Все нещо ги карало да отложат събитието, докато в началото на тази година съвсем спонтанно една вечер решили, че сега е времето.

Церемонията била на 20 януари в „Люляка” на Арбанаси в един снежен и студен ден, но пък с горещ купон за близки и приятели. Датата всъщност не е случайна – на 20 януари преди доста години започнала и любовта им.

Стелияна с гордост приема фамилията на съпруга си, защото за нея е израз и на уважение. В същото време няма голяма промяна в имената, защото тя си е Христова и по баща. Така че само маха едното от двойното Христова преди.

Всъщност и двете половинки на семейство Цвяткови са достатъчно известни. За любителите на музиката звездата е Стелияна, но пък феновете на футбола не забравят атрактивния вратар на „Локомотив” Богдан. Така че спокойно можем да кажем: роди се звездното семейство Цвяткови. Да са щастливи и любовта им да е все така гореща.


Ключови думи
Стелияна Христова сватба Горна Оряховица