Сряда, 28 Сеп 2022
            
Велико Търново Общество

Ротари клуб – Велико Търново дари красиви керамични съдове за храна на социалните услуги в общината

  18.10.2021 09:21
Ротари клуб – Велико Търново дари красиви керамични съдове за храна на социалните услуги в общината

Поредна благотворителна инициатива реализира Ротари клуб – Велико Търново. В края на миналата седмица ротарианците дариха нови цветни керамични съдове за храна, които ще създават уют за потребителите на седем от социалните услуги за резидентна грижа в Община Велико Търново.

Осигурените сервизи за хранене, съдържащи всичко необходимо за домакинството, са безвъзмездно дарение, направено от фирма „Пит и Ко“ ООД по инициатива на управителя Николай Тончев, член на „Ротари клуб“ Велико Търново.

Дарението доставиха лично Николай Тончев, президентът на РКВТ Венелин Иванов и елект президентът Валентин Михайлов, които предадоха керамиката на Миглена Кюркчиева-Енчева – управител на три социални услуги. На връчването на дарението присъства и директорът на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в Община Велико Търново Росица Димитрова. Тя подчерта, че това е пореден благороден жест на „Ротари клуб“, които отново показват загриженост и подкрепа на социалните услуги в нашата община.

Благодаря ви добри хора за социалната ангажираност и инициативи в полза на обществото, каза Димитрова.

Николай Тончев съобщи, че това е само първият етап от инициативата, като предстои още едно дарение от красиви керамични съдове за социалните услуги.


Ключови думи
Ротари клуб - Велико Търново дарение
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати