Вторник, 27 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Общество

Горнооряховският кмет е победител в категорията „Спорт и младежки политики” в конкурса „Кмет на годината 2021”

  15.10.2021 19:09
Горнооряховският кмет е победител в категорията „Спорт и младежки политики” в конкурса „Кмет на годината 2021”

Кметът на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев е победител в категорията „Спорт и младежки политики” в деветото издание на конкурса "Кмет на годината”. Горнооряховският кмет взе приза за средна община. Заедно с инж. Добрев победители в категорията „Спорт и младежки политики” са кметът на Асеновград д-р Христо Грудев за голяма община и кметът на Бяла инж. Пеньо Ненов – за малка община.
Наградите си тримата градоначалници получиха от олимпийската шампионка Стойка Кръстева на специална церемония в „София Тех Парк“.
„За мен и чест и удоволствие аз да съм лицето, което съобщи победителите в тази категория”, каза тя и се обърна към нацията с молба хората да спортуват, да стимулират децата си да се движат и да избират спорт, в който да се развиват.
“Истински щастлив съм, че община Горна Оряховица получава точно този приз. Пандемията не ни попречи да направим толкова много мероприятия, които съпътстват нашите младежи. Дните на спорта в Горна Оряховица бяха наистина много големи”, заяви управникът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.
Той покани Стойка Кръстева да посети новата зала по бокс, която общината е успяла да построи, и отправи молба олимпийската ни шампиона да предаде опита си на младите.
 


Ключови думи
кмет на годината
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати