Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Избори 14 ноември 2021

ГЕРБ – СДС откри кампанията си в Горна Оряховица

  15.10.2021 10:50
ГЕРБ – СДС откри кампанията си в Горна Оряховица

С благослов в църквата „Успение Богородично“ започна предизборната си кампания ГЕРБ – СДС в Горна Оряховица. В листата на коалицията за Великотърновския избирателен район има двама горнооряховчани – третият в нея Димитър Николов, който бе народен представител в предишните два парламента, и поставеният на осмо място проф. Хитко Вачев. И двамата са от гражданската квота.

Тръгваме към смислена кампания, с конкретни ангажименти, които ще бъдат приложени в 47-то Народно събрание. Държавническото мислене трябва да надскочи партийното и личното его. Защото ние сме длъжници на гражданите. Политическият елит е пред сериозната заплаха да бъде тежко компрометиран, ако не реабилитираме парламентаризма, сподели на старта Димитър Николов.

В тази кампания влизаме с положителна нагласа и най-вече с огромното желание да върнем нормалността в политическия живот. През следващия месец очаквам остра политическа борба, в която ние трябва да зададем тона на дискусията, за да върнем тази нормалност, каза и проф. Хитко Вачев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ - СДС Димитър Николов проф. Хитко Вачев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати