Сряда, 28 Сеп 2022
            
Горна Оряховица Крими

Задържаха 16-годишен от Стрелец за серия от кражби

  20.08.2021 10:25
Задържаха 16-годишен от Стрелец за серия от кражби

В хода на специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, служители на Районното управление във Велико  Търново разкриха автора на три кражби. 

Работата по случая е започнала, след като на 14 август съдействие в управлението е потърсил жител на областния град. Той обяснил, че предната нощ, след отваряне на комарник в жилището му е проникнал неизвестен и е извършил кражба на 300 лв., в различна валута, два часовника и други вещи.

От проведените действия по разследването в хода на спецоперацията е установено, че извършител на деянието е 16-годишено момче от с. Стрелец. То е задържано с полицейска мярка до 24 часа. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети. От проведените допълнителни действия по разследването е изяснено, че момчето е автор и на още две кражби, извършени в периода 12-13 август във В. Търново - на мобилен телефон от незаключен лек автомобил и на мъжка чанта от незавършен строителен обект. Работата по документиране на цялата му престъпна дейност продължава.


Ключови думи
кражби Стрелец
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати