Понеделник, 26 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Милен Михов: Очевидна е сделката между партиите на промяната и ДПС

  25.06.2021 15:40
Милен Михов: Очевидна е сделката между партиите на промяната и ДПС

Гласуването от чужбина има само един проблем – и това е гласуването в Република Турция. Виждаме, че анонимните депутати на Слави Трифонов, лъжедемократите на Христо Иванов и Мутрите на Мая Манолова, подариха на ДПС едни мандати между 10 и 15, освобождавайки ограничението за гласуване в Турция. Виждаме, че секциите в южната ни съседка станаха от 35 на 121, а заявленията за гласуване са нараснали на 3000, заяви в интервю по БНТ заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов, който е водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“ в 4 МИР Велико Търново.
Очевидна е сделката между партиите на промяната и ДПС. Подаръкът, който направиха с промените в Изборния кодекс, ще им се върне по някакъв начин. Видно от изказванията на ген. Атанасов, на Дончева е, че те вече нямат нищо против ДПС да подкрепи тяхно правителство ей така за черните им очи". Очертава се вариант за създаване на правителство от т.н. партии на промяната с парламентарната подкрепа на ДПС, което ще бъде триумф на задкулисието,  прогнозира заместник-председателят на ВМРО.

Михов бе категоричен, че няма разделение на българските граждани, но изборите в Турция в никакъв случай не могат да бъдат определени като демократични. Това не е наше мнение, а критична оценка на целия Европейски съюз.
Той припомни, че на последните избори, наблюдателите на ВМРО в Турция са подали достатъчно сигнали за нарушения към ЦИК, но те са останали „глас в пустиня“.

 


Ключови думи
Милен Михов ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати