Вторник, 27 Сеп 2022
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Доц. Милен Михов се срещна с младите хора в с. Овча могила

  22.06.2021 09:55
Доц. Милен Михов се срещна с младите хора в с. Овча могила

Повече от два часа продължи срещата на доц. Милен Михов, водач на листата на „Българските патриоти“ и Пламен Борисов, кандидат в листата, с младите хора на с. Овча могила, общ. Свищов.

Повдигнати бяха всякакви теми, по които разговорът протече открито и без задръжки – за политика, за спорт, за хоби.

Доц. Михов сподели с присъстващите защо е важно патриотичната коалиция да има представители в следващото Народно събрание, а именно, че на България и на обикновените хора са им нужни посланици, които да защитават интересите им. Той подчерта изпълнените от ВМРО обещания в 44-то Народно събрание и заяви, че и този път няма да е различно. Обединени в коалиция, трите формации – ВМРО, ПП ВОЛЯ и НФСБ, ще отстояват приципите, около които са се обединили.

„Надявам се вече на приятелите ми да е станало ясно защо съм в тази листа и защо подкрепям доц. Михов, защо не съм някъде другаде. На 11 юли с номер 16. С нами Богъ!“, благодари на всички, уважили с присъствието си срещата, най-младият кандидат в листата Пламен Борисов.

Специално за срещата от Караисен в Овча могила пристигнаха Мария Вачкова и съпругът ѝ. Баба Марийка, както я знаят всички почитатели на трабантите, е активен участник в Трабант феста, който от години ежегодно се организира във Велико Търново по инициатива на доц. Михов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
доц. Милен Михов Пламен Борисов Българските патриоти Овча могила
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати