Четвъртък, 16 Сеп 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Милен Михов: „Българските патриоти“ са онази силна десница, която трябва да държи изправен българския кораб

  17.06.2021 12:41
Милен Михов: „Българските патриоти“ са онази силна десница, която трябва да държи изправен българския кораб

Както преди, и сега, външни държави чертаят нашата бъдеща и настояща съдба. „Българските патриоти“ са единствената преграда пред тези, които са готови да продават история, да предават ценности, да продават нация и национални интереси в името на власт. „Българските патриоти“ са онази силна десница, която трябва да държи изправен българския кораб в бурното море на световната политика и на световните изпитания.

Това заяви във видео на своята фейсбук страница доц. Милен Михов, който е начело на листата на коалицията за Великотърновски многомандатен избирателен район.

Ето какво каза още заместник-председателят на ВМРО за революцията, „Българските патриоти“ и другите:

Днес като че ли преживяваме една нова революция – едни процеси, подобни на тези от 1989 – 1990 г. Днес като че ли историята отново се повтаря със завидни паралели. Една революция, която пак идва „отгоре“, от „върховете“, която се налага от властта – макар и служебна, макар и временна.

Както преди, и сега масите, според думите на Карл Маркс, са „зрители“ – в прекия и в преносния смисъл. Различават се по гледаната телевизия. Дали тя е неравноделна в 7/8, дали е НОВА или някаква друга – различията се определят от канала и от копчето на дистанционното. И сега, както и преди, чужди посолства диктуват положението и определят играчите, които ще се показват по един или друг ТВ канал. Както преди, и сега, външни държави чертаят нашата бъдеща и настояща съдба.

Разликата обаче от „преди“ е съществуването на една самостоятелна политическа сила, която през този период вървя сама, работеше сама и следваше сама своите начертания. Тя носи свещените буквички ВМРО, написани с кръвта на хиляди българи, отдали живота си за Обединена и Силна България.

Днес ВМРО чертае своята политика и върви редом със свои партньори, обединени под името „Българските патриоти“.

Защо всички са се вторачили, гледат и мразят „Българските патриоти“? Защо от най-ляво до най-дясно смятат, че главната заплаха за социалната държава, за либералните свободи, за евроинтеграцията или пък за нашето славянско единство са „Българските патриоти“? Защо от русофили до русофоби се упражняват върху гърба на „Българските патриоти“? Защо и крайно леви, и крайно десни са единни в това, че няма място под слънцето за „Българските патриоти“?

Може би в последния въпрос се крие и отговорът: Защото „Българските патриоти" са единствената преграда пред тези, които са готови да продават история, да предават ценности, да продават нация и национални интереси в името на власт. Защото „Българските патриоти“ са онази силна десница, която трябва да държи изправен българския кораб в бурното море на световната политика и на световните изпитания.

Затова на 11 юли подкрепете „Българските патриоти“ с номер 16.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
Българските патриоти доц. Милен Михов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати