Сряда, 28 Сеп 2022
            
Други

Великотърновските депутати от ГЕРБ: Нека новата учебна година бъде време на добрите примери, заслужената гордост и високите резултати

  15.09.2020 11:29
Великотърновските депутати от ГЕРБ: Нека новата учебна година бъде време на добрите примери, заслужената гордост и високите резултати

Уважаеми учители и родители,
Скъпи ученици,
Честит първи учебен ден!
Използваме случая, за да благодарим на учителите за усилията, които положиха и за резултатите, които бяха постигнати през миналата учебна година, въпреки неочакваното предизвикателство, пред което се изправи цялото човечество. Поздравяваме и децата за показаната мотивация и адаптивност.
Днес започва един нов път към знания и стремежи, по който заедно ще преодолявате трудности, но и ще се радвате на постижения. Съвремието изисква не само компетентност и упорство, но и гъвкавост от страна на всеки. Вярваме, че обединени от общите цели, отново ще постигате успехи.
В този тържествен ден отново искаме да потвърдим, че образованието е неотменен държавен приоритет. Като представители на най-голямата парламентарна група стоим твърдо зад този ангажимент и оставаме Ваши съмишленици и приятели.
Ще продължим да бъдем съпричастни към проблемите и да подкрепяме добрите инициативи на образователните структури в нашия регион.
Надяваме се новата учебна година да крие само приятни изненади. И нека тя бъде време на добрите примери, на заслужената гордост и на високите резултати.
НА ДОБЪР ЧАС!
С уважение:
Инж. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова, Станислав Стоянов,
Народни представители от Парламентарната група на ПП ГЕРБ
15.09.2020 г.


Ключови думи
депутати ГЕРБ Клавдия Ганчева Станислава Стоянова Станислав стоянов първи учебен ден
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати