Понеделник, 26 Сеп 2022
            
Политика

Великотърновските народни представители от ГЕРБ със съвместна приемна за граждани

  10.09.2020 10:39
Великотърновските народни представители от ГЕРБ със съвместна приемна за граждани

Тримата великотърновски народни представители от ГЕРБ организират съвместна приемна за жителите на старата столица и региона. Инж. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов ще приемат граждани от 13.00 ч. на 14 септември, понеделник. Срещите ще се провеждат в офиса на ГЕРБ във Велико Търново, на бул. „България“ 1.
Тримата депутати са представители на общо шест от постоянните парламентарни комисии. Инж. Клавдия Ганчева участва в работата на комисията по труда, социалната и демографска политика и на тази по транспорт, информационни технологии и съобщения. Станислава Стоянова, която е гл.ас. д-р в Свищовската академия, е част от комисиите по образование и наука и земеделие и храни. Предприемачът и народен представител Станислав Стоянов членува в енергийната комисия и в комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.
И този път по време на срещите на разположение на гражданите ще бъде и представител на местната власт.
За предварителни записвания – тел. 0882336302
До края на годината народните представители Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов планират да организират свои съвместни приемни за жителите и на останалите 9 общини от Великотърновска област. 


Ключови думи
депутати ГЕРБ Велико Търново Станислава Стоянова Станислав Стоянов Клавдия Ганчева приемна
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати