Събота, 01 Oct 2022
            
Местни избори 2019

Николай Николов, кандидат за общински съветник от ВМРО: Дори една фирма от аутсорсинг сектора да привлечем, ще е голям успех

  09.10.2019 09:14
Николай Николов, кандидат за общински съветник от ВМРО: Дори една фирма от аутсорсинг сектора да привлечем, ще е голям успех

Николай Николов е на 26 г. Роден е в Правда. Магистър по политология, дипломация и национална сигурност. Има магистратура и по езика на медиите и рекламата. Работи в немска фирма, базирана във Велико Търново. Председател на младежката организация на ВМРО в Горна Оряховица.

Моята основна идея, откакто се занимавам с политика, е да направим така, че младите хора да имат възможности за развитие в своето родно място, да не бъдат принудени да напускат общината ни. Една от идеите ни, която ще има страхотен ефект в тази посока, е да се привлекат фирми от аутсорсинг сектора. Дори само една да привлечем до края на мандата, това ще е голям успех. Това означава да дадем шанс на квалифицирани и амбициозни млади хора да намерят работа тук.

Заедно с това трябва да се работи с работодатели и училища за дуално образование, което да произвежда кадри, от които има нужда икономиката.

Ако бъда избран в ОбС ще работя за създаване на политики, които подкрепят младите хора и семействата. Отпадането на таксите за детските градини е много важна стъпка, според нас, защото така се подкрепят семействата. Отпадането на таксите за граждански брак също е идея, насочена към стимулиране на младите хора да създават семейства и да раждат деца.

Обмисляме и нещо като програма за „образована раждаемост”. Идеята е колкото по-високо е образованието на родителите, толкова да са по-високи стимулите за първо, второ и трето дете.


Ключови думи
ВМРО
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати